Υπηρεσίες

Παρακολουθώντας συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου, έχουμε αποκομίσει την ανάλογη εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρουμε εις πέρας την κατασκευή και την προβολή της εταιρίας σας στο διαδίκτυο.

Στην iDesigner, προσδιορίζουμε τις ανάγκες σας και αναλαμβάνουμε την σχεδίαση της ιστοσελίδας σας με κύριο γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της κάθε δουλειάς.

Κάντε κλικ στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η iDesigner προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της σχεδίασης, κατασκευής, φιλοξενίας και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO), έχοντας ως κύριο γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και ως κύρια εργαλεία την διάθεση για δημιουργικότητα, την φαντασία και την εργατικότητα.

Αξιολόγηση Ιστοσελίδων

Αξιολόγηση Ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες δημιουργούνται για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους στόχους και να εκπληρώσουν συγκεκριμένους σκοπούς. Στην iDesigner μπορούμε να αξιολογήσουμε και να τεκμηριώσουμε έπειτα από επιστημονική ανάλυση, εάν η ιστοσελίδα σας έχει εκπληρώσει και σε τι βαθμό τους στόχους αυτούς.

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Είναι σημαντικό για μια ιστοσελίδα να είναι πάντα ενημερωμένη και να περιέχει πάντα ανανεωμένο περιεχόμενο. Παρ’ όλα αυτά η συντήρηση μιας ιστοσελίδας μπορεί να είναι χρονοβόρα και σε μερικές περιπτώσεις και δύσκολη. Στην iDesigner αναλαμβάνουμε να ανανεώσουμε την ιστοσελίδα σας, γρήγορα και άμεσα.

Web Development

Web Development

Στην iDesigner έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την παραγωγή εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου που θα καλύπτουν τις οποιοσδήποτε ανάγκες σας. Κάνοντας χρήση πλήθους τεχνολογιών και γλωσσών προγραμματισμού, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε την κάθε ιδέα σας σε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή.

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Internet Marketing

Internet Marketing

Η σχεδίαση και κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι μόνο η αρχή, για την επίτευξη όμως των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων και την αύξηση της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας είναι αναγκαία η χρήση των τεχνικών του Internet Marketing. Στην iDesigner είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες με σκοπό την αύξηση των επισκεπτών σας.

Κοινωνικά Δίκτυα

Κοινωνικά Δίκτυα

Τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης (social networks), στοχεύουν στη δημιουργία on-line κοινοτήτων από ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και έχουν γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλείς στις μέρες μας. Τα συστήματα αυτά όπως το Facebook, το Twitter, το Digg και το Myspace έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο εικονικό κόσμο στο διαδίκτυο μέσα στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν καθημερινά μεταξύ τους.

Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου

Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου

Τα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management Systems – CMS) είναι διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν την online τροποποίηση του περιεχομένου ενός δικτυακού τόπου. Οι διαχειριστές μέσω του διαδικτύου ενημερώνουν το περιεχόμενο στο CMS, το οποίο είναι εγκατεστημένο σ’ ένα διακομιστή. Οι αλλαγές αυτές γίνονται αυτόματα διαθέσιμες πάλι μέσω του διαδικτύου, σε όλους τους επισκέπτες και χρήστες του δικτυακού τόπου.

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Στην iDesigner έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε κάθε είδους ηλεκτρονικό κατάστημα με δυναμική διαχείριση και απεριόριστες δυνατότητες, πάντα με γνώμονα την καλαισθησία και την ευχρηστία ώστε να να δημιουργήσουμε ένα εργαλείο που θα θα ανεβάσει άμεσα τις πωλήσεις σας και θα μετατρέψει την επιχείρηση σας σε ένα σύγχρονο eShop.

Εφαρμογές κινητών τηλεφώνων

Εφαρμογές κινητών τηλεφώνων

Η αυξανόμενη χρήση των Smart Phones και στην χώρα μας δημιουργεί την ανάγκη για δημιουργία ιστοσελίδων και εφαρμογών που απευθύνονται αποκλειστικά στις συσκευές αυτές. Στην iDesigner είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεστε για τα λειτουργικά συστήματα Android (Google) και iPhone (Apple).