iDesigner Mobile Version

iDesigner Mobile Version

Στην iDesigner ακολουθώντας τις επιταγές της τεχνολογίας αναβαθμίσαμε την ιστοσελίδα μας και δημιουργήσαμε μια νέα έκδοση της, πλήρη προσβάσιμη από κινητές συσκευές. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με το smartphone κινητό σας όπως το iPhone, τα Android (Sony Ericsson, Samsung κτλ) και τα Symbian (Nokia, Samsung, LG κτλ) και παρατηρήστε την ταχύτητα φορτώματος και την ευκολία πλοήγησης που παρέχει η νέα σχεδίαση στον χρήστη του κινητού.


Ενδεικτικές Φωτογραφίες:


Στην iDesigner είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε και την δική σας ιστοσελίδα σε mobile version και να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες σας να σας αναζητήσουν και να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μετατροπή μιας ιστοσελίδας σε mobile version:

  • Ευκολία πλοήγησης από κινητές συσκευές iphone, android, symbian:
    Η mobile version μιας ιστοσελίδας σχεδιάζεται με κύριο γνώμονα την εύκολη πλοήγηση ενός χρήστη από κινητή συσκευή χωρίς την χρήση πληρκτρολογίου και ποντίκιού αλλά με την χρήση οθονών αφής.
  • Ευκολία ανάγνωσης:
    Η mobile version της ιστοσελίδας προσφέρει ευανάγνωστες γραμματοσειρές και μεγάλες χρωματικές αντιθέσεις για εύκολη ανάγνωση από τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων.
  • Ταχύτητα φόρτωσης και πλοήγησης:
    Η mobile version της ιστοσελίδας εστιάζει στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας εξαλείφοντας περιττές πληροφορίες και γραφικά απο την ιστοσελίδα και μειώνοντας δραματικά το μέγεθος της.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσθήκη σχολίου