Custom

Custom Package

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και εμπνευστείτε μαζί μας την νέα σας ιστοσελίδα ή εφαρμογή! Όταν ο στόχος σας είναι η μοναδική και δημιουργική παρουσία στο διαδίκτυο μέσω μιας δυναμικής ιστοσελίδας τότε το πακέτο Custom της iDesigner είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Με ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου θα είστε σε θέση να προσθέτετε, να αφαιρείτε, να επεξεργάζεστε τα κείμενα, τις φωτογραφίες, τα προϊόντα κι διάφορα άλλα στοιχεία της ιστοσελίδας χωρίς την ανάγκη ενός προγραμματιστή.

Τα συστήματα αυτά έχουν δεκάδες πλεονεκτήματα, μερικά από αυτά είναι:
• Προσθήκη, Διαγραφή, Τροποποίηση κειμένου.
• Προσθήκη, Διαγραφή, Τροποποίηση εικόνων.
• Προσθήκη, Διαγραφή, Τροποποίηση σελίδων, προϊόντων και κατηγοριών προϊόντων.
• Εύκολο ανέβασμα μέσα απο γραφικό μενού αρχείων, όπως pdf κ.α.
• Δυνατότητα αλλαγής στοιχείων.
• Περιβάλλον εργασίας που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Microsoft Word. Έτσι, δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για το χειρισμό του.
• Δυνατότητα μαζικής αντιγραφής ή μετακίνησης στοιχείων, π.χ. κείμενα από ένα σημείο της ιστοσελίδας σας σε ένα άλλο.
• Διαχείριση χρηστών με πολλαπλά δικαιώματα.
• Ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.
• Διαχείριση Meta Tags (Τίτλος, Περιγραφή και Λέξεις Κλειδιά) ανά κατηγορία με σκοπό να συσχετίζεται η ιστοσελίδα με αυτές τις περιγραφές στις μηχανές αναζήτησης.
• Πολυγλωσσικό περιβάλλον διαχείρισης.
• Εργαλεία για την ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα του Google Analytics για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας.
• Αναζήτηση στο περιεχόμενο.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του πακέτου, περιλαμβάνουν (κάντε κλικ στα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες):

Share on Social Media

Με την τεχνολογία Share on Social Media υπάρχει η δυνατότητα του διαμοιρασμού της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου στα social media όπως το facebook, το twitter και δεκάδες άλλα.

Google Analytics

Ενσωματώνουμε στην ιστοσελίδα σας την εφαρμογή του Google Analytics για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας και την παραγωγή στατιστικών στοιχείων για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Βασικό SEO

Σε όλες μας τις ιστοσελίδες από την πρώτη φάση υλοποίησης, εφαρμόζουμε τις βασικές αρχές του SEO (Search Engine Optimization – SEO). Τελικός μας στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Google Translate

Με την βοήθεια της Google και συγκεκριμένα με την εφαρμογή Google Translate μπορούμε να μεταφράσουμε άμεσα το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας σε 57 διαφορετικές γλώσσες. Το Google Translate Μπορεί να μεταφράσει λέξεις, προτάσεις και ιστοσελίδες μεταξύ οποιουδήποτε συνδυασμού υποστηριζόμενων γλωσσών.

Gallery

Σας δίνουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια όμορφη gallery φωτογραφιών, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Facebook Like

Σας δίνουμε την δυνατότητα να συνδέσετε την ιστοσελίδα σας και το περιεχόμενο της με την δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook. Με το facebook like θα μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κάνουν like στο περιεχόμενο σας.

Youtube Integration

Σας δίνουμε την δυνατότητα να συνδέσετε την ιστοσελίδα σας με βίντεο από την υπηρεσία YouTube.

Search

Σας δίνουμε την δυνατότητα να αναζητήσετε λέξεις κλειδιά η προτάσεις στην ιστοσελίδα σας, με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

Polls

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις στην ιστοσελίδα σας για θέματα που σας αφορούν π.χ. την άποψη του κοινού για την νέα σας υπηρεσία

Contact Form

Δημιουργία φόρμας επικοινωνίας για να μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να επικοινωνούν εύκολα και γρήγορα με σας. Η φόρμα επικοινωνίας περιλαμβάνει και σύστημα anti-spam που αποτρέπει την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων στον λογαριασμό σας, έτσι δέχεστε μόνο την απαραίτητη επικοινωνία.

Attachments to posts

Με την δυνατότητα αυτή μπορείτε να επισυνάψετε ένα ή περισσότερα αρχεία στην ιστοσελίδα σας π.χ. μπορείτε να επισυνάψετε έναν εταιρικό κατάλογο σε μορφή pdf που θα μπορούν να κατεβάσουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας στον υπολογιστή τους

Google Sitemap

Το sitemap δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αρχείο xml το οποίο παρέχει στη Google την απαραίτητη πληροφορία για κάθε σελίδα του site σας. Όπως λέει και η λέξη, αποτελεί το χάρτη (map) του ιστοχώρου σας και βοηθά τη Google στο να βρει ευκολότερα τις σελίδες σας.

RSS Feed

Τα RSS feed επιτρέπουν στους επισκέπτες σας να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα νέα θέματα της ιστοσελίδας σας χωρίς να είναι απαραίτητο να επισκεφθούν τον ιστοχώρο σας. Μόλις δημοσιευθεί κάποιο νέο θέμα, ο υπολογιστής τους, μέσω κάποιου ειδικού προγράμματος RSS, φέρνει στην οθόνη τους τον τίτλο και την περίληψη, καθώς και το σύνδεσμο, ώστε, αν θέλουν, να διαβάσουν ολόκληρο το θέμα.

Google Map

Με την βοήθεια του Google Map έχετε την δυνατότητα της απεικόνισης της τοποθεσίας σας σε έναν διαδραστικό χάρτη. Στον χάρτη της Google μπορείτε να σημειώσετε την διεύθυνση σας και οι επισκέπτες να λάβουν οδηγίες για το πώς θα φτάσουν στον προορισμό σας.

Google Adsense

Το Google AdSense είναι ένα πρόγραμμα της Google που επιτρέπει στους διαχειριστές στο διαδίκτυο να αποκτήσουν έσοδα προβάλλοντας σχετικές διαφημίσεις σε μια ευρεία γκάμα περιεχομένου. Στην iDesigner σας βοηθάμε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην ιστοσελίδα σας και να αποκομίσετε κέρδη μέσω των διαφημίσεων.

Google Weather

Με το Google Weather υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μιας εφαρμογής που θα εμφανίζει μετεωρολογικές προβλέψεις για μια συγκεκριμένη πόλη ή προορισμό.

Slideshow

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε slideshow με τις φωτογραφίες σας. Με τον όρο slideshow εννοούμε την αυτόματη αναπαραγωγή των φωτογραφιών σας με τυχαία ή προκαθορισμένη σειρά και με εναλλαγή στον τρόπο που εμφανίζονται. Τα slideshow δίνουν πιο επαγγελματική και προσεγμένη εμφάνιση στην ιστοσελίδα σας.

Comments System

Σας παρέχουμε σύστημα σχολίων μέσω του οποίου οι επισκέπτες θα μπορούν να σχολιάσουν πάνω στο περιεχόμενο ή τις ανακοινώσεις σας. Το σύστημα θα σας παρέχει την δυνατότητα φιλτραρίσματος των σχολίων που ανεβάζουν οι χρήστες π.χ. δεν θα υποβάλλονται υβριστικά μηνύματα κτλ.

Newsletter System

Το Newsletter αποτελεί ουσιαστικά ενημερωτικό δελτίο προώθησης μιας εταιρίας και των προϊόντων και υπηρεσιών της, το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το δελτίο αυτό μπορεί να αποστέλλεται περιστασιακά ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να απαρτίζεται από ειδήσεις, ανακοινώσεις, προσφορές, αναλύσεις, πληροφόρηση, χρήσιμες συμβουλές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις κτλ. Στην iDesigner σας παρέχουμε με ένα εύχρηστο και εύκολο σύστημα αποστολής newsletters στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Restricted Area

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε τμήματα της ιστοσελίδας σας που δεν θα είναι ορατά στους απλούς επισκέπτες αλλά θα απαιτούν την πληκτρολόγηση username και password. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να προστατέψετε το περιεχόμενο σας και να το προβάλετε μόνο σε άτομα που θα έχουν την έγκριση σας.

Auto Tweet

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να ανεβάζετε αυτόματες ενημερώσεις στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Tweeter. Κάθε φορά που θα ανεβάζετε νέο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας θα ενημερώνεται αυτόματα και ο λογαριασμός σας στο Tweeter.

Auto Publish Facebook

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να ανεβάζετε αυτόματες ενημερώσεις στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης facebook. Κάθε φορά που θα ανεβάζετε νέο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας θα ενημερώνεται αυτόματα και ο λογαριασμός σας στο facebook.

Πολυγλωσσικό

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσετε την νέα σας ιστοσελίδα σε όσες γλώσσες επιθυμείτε, είτε δίνοντας μας τα κείμενα μεταφρασμένα στις γλώσσες που επιθυμείτε, είτε ζητώντας από τους συνεργάτες μας την μετάφραση τους.

Flipping Book

Τα Flipping Book είναι ένας κομψός και σύγχρονος τρόπος να εμφανίσετε το διαφημιστικό έντυπο της εταιρίας σας σε ηλεκτρονική μορφή. Ζητήστε μας να σας δείξουμε μερικά δείγματα και είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστείτε.

Compare iDesigner Packets