Εγκατάσταση και χρήση του TeamViewer

Εγκατάσταση και χρήση του TeamViewer

TeamViewer – η All-In-One λύση για Πρόσβαση εξ αποστάσεως και Υποστήριξη μέσω του Διαδικτύου

Το TeamViewer συνδέεται με οποιονδήποτε υπολογιστή ή διακομιστή σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να ελέγξετε τον απομακρυσμένο υπολογιστή του συνεργάτη σας σαν να καθόσασταν ακριβώς μπροστά του.

Δυνατότητες TeamViewer

Υποστήριξη εξ αποστάσεως

Με το TeamViewer μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως οποιονδήποτε υπολογιστή σαν να καθόσασταν ακριβώς μπροστά του – ακόμη κι αν ο ελεγχόμενος υπολογιστής βρίσκεται πίσω από firewall.
Το μόνο που έχει να κάνει ο συνεργάτης σας είναι να εκκινήσει μια μικρή εφαρμογή η οποία δεν χρειάζεται εγκατάσταση ή δικαιώματα διαχείρισης.

Συναντήσεις / Παρουσιάσεις

Oμαδική εργασία, παρουσιάσεις και συζητήσεις για πωλήσεις με πιθανούς αγοραστές – μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
Το TeamViewer σας δίνει τη δυνατότητα κοινής χρήσης της επιφάνειας εργασίας σας με άλλα άτομα μέσω Διαδικτύου ακόμη και μέσω firewall- η ιδανική λύση για online συνεργασία.

Απομακρυσμένη πρόσβαση / Απομακρυσμένο γραφείο

Προσπελάστε όλους τους υπολογιστές και τους διακομιστές σας οποιαδήποτε στιγμή. Θέλετε να προσπελάσετε τους υπολογιστές σας καθ’ οδόν; Θέλετε να προσπελάσετε τους άνευ παρακολούθησης διακομιστές των πελατών σας; Κανένα πρόβλημα – με το TeamViewer όλες οι εγκαταστάσεις κεντρικού υπολογιστή (host) είναι δωρεάν.

Εγκατάσταση

Κατεβάστε το αρχείο και κάντε διπλό κλικ για να ξεκινήσει η εγκατάσταση, η εγκατάσταση είναι αυτοματοποιημένη μέσω του συστήματος ninite και δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα.Παρακάτω φαίνονται τα βήματα για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης:


To πρόγραμμα κατεβάζει την τελευταία έκδοση του TeamViewer


To πρόγραμμα εγκαθιστά το TeamViewerΌταν η διαδικασία ολοκληρθωθεί πατήστε Close για να κλείσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης και τρέξτε το TeamViewer από την συντόμευση που δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε.


Τρέξιμο του TeamViewer

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο περιέχει ένα ID και ένα Password, όπως το παρακάτω:

Κεντρικό παράθυρο TeamViewerΑφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο του TeamViewer, επικοινωνείτε μαζί μας και μας δίνετε το ID και το Password που αναγράφονται στο παραπάνω παράθυρο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε από κοινού τον υπολογιστή σας.

Σημειώνεται ότι, αφενός, λόγω της ύπαρξης των ID και Password, μόνο τα άτομα που γνωρίζουν τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή σας. Αφετέρου, η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο εφόσον το πρόγραμμα TeamViewer τρέχει στον υπολογιστή σας. Εάν το πρόγραμμα κλείσει, αποκλείεται και η δυνατότητα σύνδεσης στον υπολογιστή σας. Επίσης, κάθε φορά που ξεκινάει το TeamViewer από την αρχή, το Password αλλάζει, οπότε δεν μπορεί κάποιος να έχει μόνιμη πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το TeamViewer θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, κάνοντας κλικ εδώ.

Προσθήκη σχολίου