Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Η βελτίωση των σελίδων είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, που όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα εφόσον γίνει σωστά και μεθοδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN) αυξάνει την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, με αποτέλεσμα να βοηθά την εταιρεία σας να αυξήσει τις πωλήσεις της μέσα από το διαδίκτυο.

Στην iDesigner αναλαμβάνουμε να βελτιστοποιήσουμε την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας, με την χρήση νέων τεχνολογιών και γλωσσών προγραμματισμού ώστε να γίνουν πιο φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και με απώτερο σκοπό να εμφανίζεστε υψηλότερα στις αναζητήσεις.

 

Στην iDesigner μπορούμε να σας προσφέρουμε:

  • Ανάλυση της παρούσας κατάστασης της ιστοσελίδας και της εύρεση της θέσης της στις μηχανές αναζήτησης.
  • Έλεγχος των παραγόντων που επηρεάζουν αρνητικά την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, της ιστοσελίδας σας.
  • Βελτίωση της ιστοσελίδας με αλλαγές στον κώδικα, στα κείμενα, στις εικόνες της.
  • Μελέτη και ανάλυση του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος και σχεδιασμό πλάνου για την βελτίωση ως προς τον ανταγωνισμό.

 

Πληρώνετε μετά τα πρώτα αποτελέσματα

Στην iDesigner πρώτα θα αναλάβουμε να σας βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας και όταν η σελίδα εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα της Google, τότε και μόνο θα γίνει η αποπληρωμή της υπηρεσίας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε το τελικό αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης.

Εάν νομίζετε πως και η ιστοσελίδα σας χρειάζεται βελτίωση όσον αφορά στην κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης, επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε την ανάλυση της ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.